Skip to content

Hrvatska u 30 priča

U Arheološkom muzeju u Splitu danas je predstavljeno drugo izdanje knjige Hrvatska u 30 priča. Autori knjige koja donosi novi pogled na bogatu povijest i naslijeđe Hrvatske kroz inspirativne priče su Zvonimir Frka Petešić i Božo Skoko. Na predstavljanju knjige bile su mnoge osobe iz hrvatskog političkog i javnog života.

Predstavljanje je vodila Edita Lučić Jelić, dok je ulomke čitala Jasna Damjanović. Za glazbeni predah pobrinula se glazbenica Katica Marinović.

Kad radiš ono u čemu si najbolji onda najviše doprinosiš zejednici i svojoj domovini.
Nina Obuljen Koržinek

Tweet

O najprodavanijem izdanju u kategoriji društvo, politika i povijest, održanom u sklopu Melodija Jadrana, uz autore, govorili su Zlatan Stipišić Gibonni, Nina Obuljen Koržinek, ministrica kulture i medija,  Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice, Andro Krstulović Opara, arheolog, povjesničar umjetnosti i političar, Dražen Klarić, urednik knjige i predstavnik su-nakladnika, Mario Petrović, komunikacijski stručnjak te Blaženko Boban, župan Splitsko-dalmatinske županije. Brojne okupljene je pozdravio ministar turizma Tonči Glavina.

Svijet nas vidi kao mladu državu, kao naciju koja je kroz stoljeća pokazivala otpor. Mala, a beskrajno nadarena država koju stranci doživljavaju kao zemlju po mjeri čovjeka.
Andro Krstulović Opara

Tweet

Foto: Saša Burić/Cropix

Foto: Veljko Martinović, Saša Burić/Cropix

Podijelite na:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)