Skip to content

Održana izborna skupština Ogranka Matice hrvatske u Podstrani

Ogranak Matice hrvatske u Podstrani održao je redovnu Izbornu skupštinu 31. srpnja 2023. u prostorijama Ogranka. Skupštinu je otvorio predsjednik Darijo Radović koji je podnio izvješće o radu u mandatnom razdoblju 2019. – 2023.

Razriješeni su dužnosti dosadašnji članovi Predsjedništva i Nadzornog odbora te izabrani novi: Mario Tomasović (predsjednik), Zorana Ivanković Buljan (potpredsjednica), Jelena Karaman (tajnica), Antonio Vrbatović (član), Dražen Vlašić (član), Ivanka Žaper (član), Zoran Jurišić (član). Za članove Nadzornog odbora izabrani su: Darijo Radović (predsjednik), Katja Žanić (član), Ante Šiško (član).

Novoizabrani predsjednik Mario Tomasović čestitao je svim izabranim članovima Predsjedništva i Nadzornog odbora. Aktivnosti se nastavljaju u programima i projektima koji se uspješno provode već godinama i za koje su u ovoj godini dobivena sredstva općine Podstrana i Splitsko-dalmatinske županije. U budućem mandatnom razdoblju potrebno je održati i nastaviti sve ono što je do sada bilo uspješno, pokrenuti eventualne nove projekte i manifestacije u skladu s potrebama i mogućnostima te pomladiti i brojčano povećati članstvo Ogranka.

Svi nazočni članovi Skupštine izrazili su zahvalnost i pohvalu za rad dosadašnjih članova predsjedništva. A novoizabranim članovim poželjeli barem jednako toliko uspjeha u budućem radu.

Podijelite na:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)