Skip to content

Podstrana dočekuje sezonu 2021. s novom brošurom

 

Sezona 2021. samo što nije otvorena. Prve su nam lastavice već doletjele i mi smo ih dočekali spremni. Ne samo da smo svoje kapacitete, smještajne i ugostiteljske, obnovili i prilagodili novonastalim uvjetima koji nisu poštedjeli nijedan kutak na Zemlji, pa tako ni našu Podstranu, nego smo i pripremili neke nove sadržaje kojima smo podstransku avanturističku ponudu proširili i obogatili.

Riječ je o brošuri Perun – malo brdo za velike avanture koja opisuje planinarske staze, penjalište i nedavno uređenu via ferratu. Zamisao o izradi brošure koja bi predstavila sve planinarske i penjačke sadržaje na našoj maloj planini konačno se realizirala na zadovoljstvo svih koji su u tome sudjelovali. Riječ je o članovima Planinarskog društva Perun, agenciji Iris-adventure, dizajnerima i fotografima, našoj Turističkoj zajednici i našoj općini koja je tu zamisao i njezino ostvarenje prepoznala i podržala. U ime nakladnika, a to je naša Turistička zajednica, i ovom prigodom izrazit ću zahvalnost svima koji su u ovome projektu sudjelovali.

Brošura je veoma informativna, precizna i obilno ilustrirana lijepim fotografijama. Radujemo se što u našem turističkom uredu, osim drugih tiskanih materijala, možemo svojim gostima ponuditi i ovaj novi, veoma koristan planinarski vodič.

Novi proizvod znak je angažiranosti, a to znači i optimizma. Od ove sezone očekujemo, i za to smo potpuno spremni, da bude „bolja“ i „zdravija“ od prošlogodišnje. Znamo da u istome raspoloženju žive i druga naša turistička odredišta, ne samo obalna nego i diljem Republike Hrvatske koja se u cjelini dobro nosi s tekućim izazovima te je kao takva i prepoznata, te se zajedno sa svima koji rade u turizmu iskreno radujemo mjesecima koji su pred nama.

Zdravka Švenda

 

Podijelite na:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)